Eötvös Loránd Fizikai Társulat 
Mindazoknak, akik számára a fizika jelene és jövője fontos, aligha kell bemutatni az Eötvös Loránd Fizikai Társulatot, amely felvállalta és 1891 óta gyakorolja a fizikai kutatás, oktatás és tehetséggondozás jelentős feladatát.
Társulatunk - mintegy ezer lelkes és önzetlen fizikus és fizikatanár - tudományos konferenciákat és más szakmai találkozókat szervez, olyan nagy múltú lapokat jelentet meg, mint a Fizikai Szemle és a Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok, olyan tanulmányi versenyeket szervez, mint az Eötvös-, az Öveges- és a Mikola-verseny, felkészíti a magyar csapatot a fizikai diákolimpiákra.
 
 Doktoranduszok Országos Szövetsége 
A Doktoranduszok Országos Szövetsége egy olyan szervezet, amelynek legnagyobb erénye sokszínűsége. Meggyőződésünk, hogy a magyar doktorandusz-képzés kimgasló értéke az a tudományos változatosság és földrajzi diverzitás, ami ma jellemzi. Minden doktorképző intézményben hasznos és fontos tevékenység zajlik, hiszen korosztályuk legtehetségesebb fiatal értelmiségijeit készítik fel az oktatói-kutatói életpályára a tapasztalt professzorok. A 2013-as évben 12 tudományos osztály kezdte meg működését, köztük a Fizikai Tudományok Osztálya, melynek alakuló ülésére a Doffi2-n került sor.
 
 Nemzeti Kulturális Alap 
A Nemzeti Kulturális Alap az elmúlt húsz évben a hazai és határon túli magyar kulturális élet finanszírozásának legmeghatározóbb intézménye lett. A Magyar Országgyűlés a nemzeti és egyetemes értékek létrehozásának, megőrzésének, valamint terjesztésének támogatása érdekében hozta létre az elkülönített állami pénzalapot, amelynek fő bevételi forrása jelenleg az ötöslottó szerencsejáték játékadójának 90 százaléka. A rendelkezésére álló pénzforrásokat döntő hányadában társadalmasított kollégiumi rendszer működtetésével pályáztatja és juttatja el az arra érdemesített programok megvalósítóihoz. A rendezvény az NKA támogatásával valósul meg!
 
 Morgan Stanley 
A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen. A Morgan Stanley budapesti piacmodellező csoportja folyamatosan keres a pénzügyi modellezés iránt érdeklődő, kvantitatív háttérrel rendelkező jelentkezőket. Kollégáink jelentős része fizikus végzettséggel rendelkezik. A fizikusként elsajátított elméleti háttér és praktikus szemlélet kiváló alap. A kreatív, jelentős kihívásokat jelentő, komplex feladatokat mi biztosítjuk.
You have talents, we have options -- Morgan Stanley
MS Budapest Campus
 
 Semilab Zrt. 
A Semilab Zrt. egy magyar tulajdonú nagyvállalat, világszerte közel 300 alkalmazottal. Fő területünk a mikroelektronikai, napelemipari, vékonyréteg-technológiai iparokban kutatás-fejlesztésre és gyártásközi minőségellenőrzésre használt mérőberendezések tervezése, gyártása, értékesítése, szervízelése. A cégnél több tucat fizikus dolgozik, szerteágazó feladatkörökben, az új mérések kidolgozásától a végfelhasználók szakmai támogatásáig. A cég hagyományosan jó kapcsolatot ápol a magyar fizikusok képzésében részt vevő egyetemi tanszékekkel, doktori iskolákkal, kutatóintézetekkel.
 
 Robert Bosch Kft. 

Menus by CSSMenuMaker.com