Kedves PhD hallgatók!

Mivel sajnos a jelenlegi járványúgyi helyzet sem biztató, úgy döntöttük, hogy a konferenciát 2021-re halasztjuk.

As unfortunately the pandemic situation is not encouraging, we decided to reschedule the conference to the year 2021.


Kedves PhD hallgatók!

Jelenleg az szeptember 24-26. időpontra halasztás mellett döntöttünk. Remélhetőleg addigra normalizálódik a helyzet és a konferencia biztonságosan megrendezhető.

We decided to reschedule the conference, the new date is 24-26th September. Hopefully the situation will be better and we will be able to hold the conference without risking the health of the participant.


Kedves PhD hallgatók!

A koronavirussal kapcsolatos rendelkezések miatt azt javasoljuk, hogy csak elektronikusan regisztráljatok, de egyelőre senki se utalja át a részvételi költséget. Remélhetőleg a helyzet javul, és sikerül megtartani a konferenciát, esetleg egy későbbi időpontban.

Due to the coronavirus regulations, we recommend that you register only electronically, but do not transfer the cost of participation. Hopefully the situation will be better and we will be able to hold the conference, possibly at a later date.

Az Eötvös Loránd Fizikai Társulat büszkén bemutatja:

  —  a Fizikus Doktoranduszok Konferenciája

2021.

Örömmel hirdetjük, hogy új helyszínen és új időpontban, de immáron kilencedik alkalommal is megrendezzük a konferenciát, melynek célja a fizikus doktoranduszok, fiatal fizikusok közösségbe formálása, egymás megismerésével, közös programmal.

A konferencia egy kiváló platform kapcsolatok építésére, mind a doktoranduszok, mind a támogató cégek számára.

A bal oldali menüből indulva megismerheted a részleteket.


Menus by CSSMenuMaker.com